tel. 020 482 4440

Betaling

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd , veilig en gemakkelijk uw online aankopen regelen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij L'Comp. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en L'Comp wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Doorgaans heeft u de volgende werkdag uw product in huis.

Vooruitbetaling

Indien u gebruik maakt van vooruitbetaling, dient u de betaling over te maken op het getoonde rekeningnummer met omschrijving van klant- en ordernummer. Als L'Comp de betaling heeft ontvangen wordt uw product direct verstuurd en heeft u die de volgende werkdag in huis.

Betaling