tel. 020 482 4440

SYSCAL

Calamiteitenbeheer

Storingen

Meestal merkt u pas bij een storing hoe afhankelijk u bent van uw geautomatiseerde systemen. Als gevolg van hard- of software storingen kunnen essentiele bedrijfsprocessen stilvallen waardoor aanzienlijke schade ontstaat. Wij kunnen helpen met het oplossen en voorkomen van storingen. Niet alleen door ons producten- en dienstenaanbod, maar ook door onze bedrijfscultuur waarin het correct functioneren van de systemen van onze klanten een absolute topprioriteit heeft.

Storingen in de software

De meeste storingen worden veroorzaakt door software. Omdat wij zowel infrastructuur als applicaties beheren is het voor ons meestal eenvoudig om het probleem op te sporen en op te lossen. Naast het oplossen van storingen besteden wij ook veel tijd aan het voorkomen van storingen. Zeker storingen in software kunnen worden voorkomen door een goede systeemconfiguratie.

Storingen in de hardware

Hardware van voldoende kwaliteit blijkt tegenwoordig nagenoeg storingsvrij. Door gebruik te maken van RAID systemen wordt zelfs de kans op een fatale schijfcrash tot het minimum beperkt. Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kunnen wij als onafhankelijk leverancier in de meeste gevallen snel vervangende onderdelen of apparatuur leveren. Tevens zorgen we dan dat het gerepareerde apparaat wordt ingepast in de infrastructuur zodat deze weer opereert zoals u dat gewent bent.

Calamiteitenbeheer