tel. 020 482 4440

Werkwijze zakelijk

Remote helpdesk

Sommige problemen zijn te lastig om telefonisch uit te leggen, maar voor sommige problemen hoeven wij ook niet direct langs te komen. Daarom hebben wij een software koppeling met Remote Helpdesk van ISL Light.

Met deze Remote helpdesk kunnen wij u en uw medewerkers op een veilige manier op afstand technische ondersteuning bieden. Zonder installaties of configuraties worden ondersteuningssessies van de Remote Helpdesk in seconden gestart.

Wij kunnen dan het bureaublad van u pc overnemen, uw muis en toetsenbord bedienen, bestanden overdragen en communiceren via de geïntegreerde audio en video plug-in.

Deze software van Remote Helpdesk is het veiligste product dat er bestaat voor toegang op afstand. Het maakt voor de beveiliging van gegevensoverdracht gebruik van beveiligingstechnologieën die aan industriële standaarden voldoen. Alle gegevensverbindingen worden gecodeerd met SSL of een 256-bits volledige AES-codering. Bovendien worden toepassingen voor eindgebruikers digitaal ondertekend door middel van een VeriSign-certificaat dat de integriteit van de verbinding controleert. Naast het communicatieniveau wordt de hoge beveiliging van ISL Light verder verhoogd met mechanismen op toepassings- en gebruikersniveau.

Klik hier om het programma te downloaden.

Remote helpdesk