tel. 020 482 4440

Werkwijze zakelijk

Website

Uw website is de etalage van uw bedrijf. Het moet overzichtelijk zijn, klanten moeten snel kunnen zien of de gezochte producten/diensten verkrijgbaar zijn. Kortom, klanten moeten uw website gebruiksvriendelijk vinden. En hij moet technisch goed in elkaar zitten. Een goed ontwerp is slechts één aspect. Het moet een duidelijke navigatie hebben en snel in te laden zijn. Verder is het belangrijk, dat u uw website gemakkelijk actueel kunt houden en dat u de inhoud (tekst, foto's etc...) eenvoudig kunt wijzigen.

Nieuwe website volgens een nieuw ontwerp.

De webontwikkelaars van L'Comp werken in dit geval samen met u of uw eigen grafische ontwerpers om uw huisstijl en ontwerpeisen in de nieuwe website te vertalen. Bij de bouw van de website maken zij gebruik van een Content Management Systeem (CMS), zodat u zelf eenvoudig de inhoud kunt veranderen.

Uw huidige website opnieuw geïmplementeerd met CMS

U wilt helemaal geen nieuwe website. U bent namelijk erg tevreden over het ontwerp en de functionaliteit van uw huidige site. Maar u wilt wél de inhoud kunnen wijzigen. Wij kunnen uw website opnieuw implementeren en daarbij gebruikmaken van het Content Managent Systeem.

webshop                     adobe photohsop

Website