tel. 020 482 4440

SYSCAL

Applicatiebeheer

Na de implementatie van applicaties (toepassingssoftware) is vaak beheer en onderhoud hiervan nodig. Denk hierbij onder meer aan het installeren van updates, opschonen van databestanden, toevoegen en verwijderen van gebruikers, printerinstellingen en al die andere zaken die nodig zijn om 'het' optimaal te laten functioneren.

Binnen organisaties ontbreekt vaak de tijd en de specialistische kennis om deze taken uit te voeren. Wij bieden via onze service overeenkomsten, of op ad-hoc basis, mogelijkheden om dit applicatiebeheer voor u uit te voeren.

Office programma's

Voor Microsoft Office applicaties kan door actief beheer een sterk verbeterde efficiëntie en functionaliteit worden bereikt. Denk hierbij aan de implementatie van een huisstijl door gebruik van gemeenschappelijke sjablonen of vereenvoudigt documentbeheer door het bieden van een gestructureerde opslagmethode. Zeker als er gebruik gemaakt wordt van een volledige Office suite in combinatie met de Microsoft Backoffice producten kan via beheer en onderhoud de installatie wordt geoptimaliseerd voor maximaal rendement.

Business programma's

Beheer en onderhoud van business applicaties is vaak een probleem apart. Normaal gesproken zou dit geregeld moeten zijn via de leveranciers van deze applicaties. Maar deze blijken door tal van oorzaken niet altijd toegerust om dit soort specialistische werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Wij kunnen u hierin behulpzaam zijn.

Maatwerk programma's

Voor veel 'verouderde' of maatwerk oplossingen is helemaal geen onderhoud- en/of beheeroplossing beschikbaar. Dit terwijl deze toepassingen wel van essentieel belang voor u organisatie kunnen zijn. Als deze oplossingen 'draaien' op een windows platform, kunt wij altijd dergelijke systemen in onderhoud te nemen.

Applicatiebeheer