tel. 020 482 4440

Werkwijze Particulier

Ondersteuning

Uw systeem is belangrijk voor u en uw gezin of dit nu een enkelvoudige PC is of een aantal PC's verbonden in een netwerk voorzien van diverse randapparatuur. U moet er niet aan denken dat het systeem uitvalt en dat u informatie kwijt bent; net op het moment dat uw kind haar of zijn werkstuk moet afleveren, u die noodzakelijke betaling via internetbankieren moet doen, of u net van plan was die vakantiefoto's digitaal in te plakken.

L'Comp voorkomt storingen en problemen door periodiek preventief onderhoud op de systemen bij haar klanten uit te voeren. Voor u als klant een geruststellende gedachte, want aantoonbaar is dat het aantal storingen tot een minimum wordt beperkt. En mocht het dan toch een keer mis gaan, dan staan wij voor u klaar met vervangende apparatuur en zorgen wij dat uw vertrouwde omgeving weer hersteld wordt. Preventief onderhoud wordt periodiek uitgevoerd, per kwartaal op een door u te bepalen dag en tijd.

Tijdens het onderhoud worden de systemen gecontroleerd op diverse kritische punten. De systemen worden weer geoptimaliseerd, waardoor uw systeem in optimale conditie blijven.

Ondersteuning