tel. 020 482 4440

Werkwijze Particulier

Showroom/webshop

L'Comp kan de particulier een compleet pakket van artikelen leveren op het gebied van IT. Dat doen wij op 2 manieren; via een uitgebreide webshop (www.lcomp.nl/webshop) en via onze kantoor/showroom aan de Burgemeester Postweg in Landsmeer.

L'Comp pretendeert "de ouderwetse service" te verlenen, zowel via de webshop als in de showroom. Bestellen via onze webshop of via de showroom met de mogelijkheid van installeren, maar ook uitleg of begeleiding; dit geldt voor alle artikelen bijvoorbeeld het installeren van een compleet systeem, inbouwen van een geluidskaart, aansluiten van een all-in-one printer, installeren van een draadloos netwerk, maar ook uitleg/begeleiding in het gebruik van Microsoft programma's. Binnen het aangegeven postcodegebied op basis van een tarief per kwartier, buiten het postcodegebied worden er daar bovenop ook voorrijkosten berekend afhankelijk van het aantal kilometers vanaf het Noordeinde in Landsmeer.

Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de installatie/begeleiding mogelijkheid. Daags voor de aflevering nemen wij contact met u op, waarna wij in onderling overleg dag en tijd bepalen waarop L'Comp de werkzaamheden komt uitvoeren. De werkzaamheden worden apart gefactureerd, de factuur die u hiervoor ontvangt dient binnen 5 werkdagen te worden betaald.

logitech  kingston ati

Showroom/webshop