020 482 4440 info@lcomp.nl

Al uw ICT in één hand

L'Comp Automatiseringen BV

Wij lossen uw problemen en vraagstukken graag op; Oplossings- en resultaat gericht denken, korte persoonlijke lijnen en snelle service zijn onze kenmerken. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

ICT Support & Beheer MKB

“Automatisering is een middel en geen doel op zich. Het is een bedrijfsmiddel dat u in staat stelt uw werk te doen. Als het niet goed werkt zijn er irritaties en frustraties. En het kost tijd en geld door de verloren productieve uren. Als gespecialiseerde systeembeheerders voor MKB bedrijven zorgen we ervoor dat problemen worden voorkomen, fouten worden opgelost en risico’s worden vermeden”.

L’Comp biedt u de oplossing om zonder een vaste kracht een passende automatisering en informatievoorziening in huis te hebben. Wij zijn een flexibele onderneming en hebben de benodigde kennis en ervaring op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, cloud diensten, telecom. Dit te samen met onze service en ondersteuning bieden wij u een, in de markt unieke, totale service; “alles in een hand”

ICT zonder zorgen

Wilt u zekerheid over uw IT-voorzieningen? Met ons systeembeheer/netwerkbeheer maken we het mogelijk. Betrouwbaar, 24/7 én voor elk budget.

Lcomp team
Onze Diensten
Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder
Live chatten
Live chat
L'Comp Automatiseringen B.V